חמאת הגוף המולקולרית הראשונה בעולם
האם זה הסוד החדש לריח ייחודי שבעזרתו נוכל להעצים את ריח הבושם ועמידותו?
איך בכלל מולקולות קשורות לעולם הבישום ?
בשנים האחרונות יש שימוש מוגבר בבשמים המורכבים אך ורק ממולקולות.
כלומר , רוב השמים מורכבים מפירמידת ריחות הבנויה מתווי ראש , תווי ביניים ותוי בסיס.
זה אומר שהבושם משתנה לאורך הזמן המתחיל מתווי הראש עובר לתווים הביניים ולאורך כל שיהות הבושם תווי הבסיס .
בושם מולקולרי מורכב ממולקולה אחת או שתיים בלבד .
המולקולות המרכיבות את הבושם פותחו באופן סינטטי והן מתאימות את עצמן לתכונות וטמפרטורת הגוף ויוצרות ריח ייחודי.
וכל זה קורה גם בחמאות גוף הייחודית שלנו.
חמאות הגוף המולקולריות הראשונות יחידות במינן !
מכיוון שהחמאה בנויה על מולקולות הניחוח שונה לכל אדם, ומתאימה לגברים ונשים כאחד המדגישה את הייחודיות של האדם ללא התבססות על המגדר שלו.
אז איך חמאת הגוף המולקולרית מעצימה את ריח הבושם ועמידותו?
עור לח מחזיק ניחוחות לאורך זמן.
לכן רצוי להשתמש בחמאת הגוף המולקולרית שתסייע להוסיף לחות ולשמירה על הניחוח לאורך זמן.
מרחו את האזורים שעליהם תרצו לרסס מהבושם ורק אז התבשמו.
החמאה תסייע לבשמים לשרוד לאורך זמן רב יותר ולא תשנה את ניחוח הבושם.
נוסף לזאת החמאה המלקולרית תעצים את ריח הבושם כך , המולקולות מתפזרות לחלל באופן ספירלי הגורם לריח להתפזר בחלל באופן יותר רחב.
בנוסף לכך המולקולות כבסיס לבושם מעצימות את הריח וכך גורמות גם לעמידות מצויינת וגם לשובל יותר רחב של הבושם.